↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

998 99 988

Besøksadresse

Leirvegen 6
2050 JESSHEIM
  1. Beskrivelse

Vi leverer høy kvalitet til konkurransedyktige priser. 

Dette oppnår vi ved å satse på kvalitet fremfor kvantitet. Når en skole har for mange lærere kan det bli vanskelig å sikre hver lærers faglige dyktighet og kvalitet i varen vi leverer. 

Det blir da også vanskelig å levere lik undervisning fra alle lærerne. 

Vi ønsker derfor ikke være størst, men best!

Vår tålmodighet, erfaring og høye faglige kompetanse og kvalitetssikring gir deg den beste, tryggeste og mest effektive veien til førerkortet.

Undervisningen tilpasses den enkelte elev utifra elevens behov og forutsetninger.

Sammen gir vi deg en trygg opplæring med glimt i øyet

Trafikalt Grunnkurs

Dette kurset er trinn 1 i opplæringen, og er felles for alle førerkortklasser. For alle under 25 år er dette kurset obligatorisk før man kan ut å øvelseskjøre. 

Hensikten med dette kurset er blant annet at elevene skal få en grunnleggende forståelse rundt det å være fører, og hvilken risiko det innebærer.

Kurset er på totalt 17 skoletimer. Du må være minst 15 år eller gå i 10 klasse for å gjennomføre dette kurset.

Mørkekjøring

Mørkekjøring er en del av grunnkurset, og gjennomføres fra ca. Oktober til mars. Tar du grunnkurs på sommerhalvåret, er du derfor nødt til å komme tilbake å ta mørkekjøringen innen 31. oktober samme år. 

På mørkekjøringskurset lærer du om årsaker til ulykker i mørket, vurdering av risiko, og riktig lysbruk ved f. Eks parkering eller stopp i mørket.

Er du over 25 år? 

Da slipper du det trafikale grunnkurset. Førstehjelpskurs og mørkekjøring er allikevel obligatorisk og må gjennomføres før du tar den praktiske prøven.