↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

998 99 988

Besøksadresse

Leirvegen 6
2050 JESSHEIM
  1. Beskrivelse

Vi blir en "grønn" skole fra 1. juni. Som en av de første i Norge og den aller første i vårt nærområde. Vi gir dermed avkall på en viss prosent av potensielle nye elever på manuelt gir for å satse på miljø og bærekraftig drift. De elevene som allerede tar manuelt hos oss vil bli kjørt ferdig, men vi tar ikke inn nye på manuelt gir. Bilene vi bruker per i dag er Tesla og BMW. Men etter hvert som de aktive på manuell er ferdig blir vi en ren Teslaskole.

Elevene har siden vår første Tesla tidlig i 2021 vært svært positive og liker Teslaene veldig godt. Elevene beskriver dem som "smooth" å kjøre.

De er i tillegg et svært godt undervisningsverktøy fordi vi har mulighet til å se videoopptak av hendelser på timene etterpå i bilen. De kommer standard utstyr med kameraer rundt hele i høy oppløsning og en stor skjerm vi kan se videoene på. Slik sparer unødig tegnepapir og tid, samtidig som elevene kan få en mer nøyaktig opplevelse av hva de har gjort og kan jobbe med.

Elbil og automatgir er fremtiden. Det sparer i tillegg tid og penger for førerkortkandidaten i forhold til manuell opplæring som er mer krevende.