Gå til sidens hovedinnhold

Det er bare å glede seg!

Innsendt (Romerikes Blad)

Ullensaker kulturskole presenterer «The Sound of Music» - 12. og 13. juni i Ullensaker kulturhus!

En av verdens meste elskede musikaler tar oss med til Østerrike året 1938, og forteller historien om den unge novisen Maria som forlater klosteret for å bli guvernante for kaptein Von Trapps syv barn. Gjennom sang og lek bringer hun gleden tilbake i Von Trapp-huset, og Maria oppdager gjennom dette hvem hun selv er. Men bak deres gode tilværelse lurer mørke politiske strømninger som skal skape splid i byen og setter Von Trapp-familien i fare!

«My favorite things», «Do Re Mi», «16 goinig on 17», «Maria», «I have confidence» og mange flere - listen over hits fra musikalen er lang, så her er det bare å sette seg tilbake og nyte, enten som publikum i salen hvis koronarestriksjonene tillater det - eller som digital streamet forestilling! Vi gleder oss!

Musikal-gruppa på Kulturskolen med over 30 ungdommer, har jobbet hardt siden høsten 2020 for å få på plass sanger, danser og tekster, med alle de utfordringen koronaen har gitt oss dette året… Premieren skulle vært i mars, men det lot seg ikke gjøre pga. koronaen. Musikalgjengen jobbet derfor med friskt mot videre, selv om det kun var digital undervisning!

Nå har vi fått noen uker med fysisk frammøte og samøving igjen, og er veldig klare for å vise publikum resultatet! Det er bare å glede seg, «The Sound of Music» har alltid vært, og kommer fortsatt til å være en stor suksess!

Velkommen til Ullensaker kulturhus 12. og 13. juni!

Kommentarer til denne saken