– MittJessheim er en ny satsing jeg er stolte av å presentere for både gamle og nye lesere, sier ansvarlig redaktør i Romerikes Blad, Magne Storedal.

Han forteller at sammen med MittLillestrøm skal de to nye redaksjonene jakte på nyheter om mennesker, samferdsel, næringsliv, politikk, uteliv, oppvekstsvilkår og byutvikling.

– Gjerne med en urban, positiv vinkling myntet mer på unge enn eldre. MittJessheim og MittLillestrøm skal være for de som bor, jobber og bruker sentrum i de to sterkt voksende byene, sier han.

Disse utgjør MittJessheim-redaksjonen:


Caroline Bjerkland (38), skrivende leder MittJessheim

Caroline er født og oppvokst på Vigernes og har bodd i Lillestrøm hele livet. Hun startet sin karriere i Romerikes Blad allerede som 13-åring - den gangen som avisbud. Siden, etter å ha studert journalistikk ved det som den gang het Merkantilt Institutt i Oslo, fikk hun yrkespraksis i Romerikes Blads ungdomssatsing, Zoom.

Nå, 17 år senere, jobber hun fortsatt i avisa. De siste årene har hun fungert som journalist og leder for RB Helg, men fem år av sin yrkeskarriere dekket hun Øvre Romerike fra RBs lokalkontor i Veiberggata. Nå er hun leder for Jessheim-satsingen MittJessheim.

Caroline brenner for den enorme utviklingen vi i dag er vitne til i byen ved hovedflyplassen og at avgjørelsene som nå tas skal bli til det beste for innbyggerne på Jessheim og omegn.

Tips Caroline her eller ring MittJessheims tipsnummer: 91894000.

Linda Ingier (43), journalist MittJessheim

Linda bor på Bjørkelangen og har vært i Romerikes Blad siden 2008. I en periode ledet hun også Ullensakeravisa, som for en tid tilbake var en satsing Romerikes Blad gjorde på Jessheim og omegn. Nå skal altså Linda tilbake til Jessheim igjen. Linda er utdannet innenfor samfunnspolitikk ved Høgskolen i Lillehammer og har bachelorgrad i journalistikk fra Høgskulen i Volda, der hun gikk radiolinja.

Linda startet sin karriere i P4 der hun jobbet både som produsent, reporter og programleder. Hun har også flere år bak seg som tv- og radioreporter i NRK Østlandssendingen. I tillegg har hun jobbet i TVRomerike og TVNorge. Nå gleder hun seg til å ta fatt på en ny og spennende periode på Jessheim.

– Jeg har allerede sondert terrenget, og gleder meg til å være med å lage nyheter fra et av landets desidert største vekstområder. Dette kunne jeg rett og slett ikke si nei til, sier hun.

Tips Linda her eller ring MittJessheims tipsnummer: 91894000.

Knut Storvik (35), journalist MittJessheim

Født, i Tromsø, oppvokst i Vågå i Gudbrandsdalen. Knut er ny i Romerikes Blad, og kom hit etter elleve år i mediehuset Gudbrandsdølen Dagningen der han jobbet som journalist og frontsjef.

Knut har en bachelor i journalistikk fra Bodø og en bachelor i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Han har bred journalistisk erfaring fra flere saksfelt. På fritiden liker han å være ute i naturen og prøver ofte å dra på fjelltur. Knut er fotballdommer på fritiden.

Tips Knut her eller ring MittJessheims tipsnummer: 91894000.

Som RB-abonnent får du alt

Som abonnent på Romerikes Blad, har du full tilgang til innholdet på de to nye nettstedene. Ønsker du å abonnere bare på MittJessheim eller MittLillestrøm, kan du også gjøre det.

– De to nye redaksjonene trenger at du som leser involverer deg. Send oss derfor gjerne tips og innspill til hvordan de to nye digitale avisene skal driftes, sier Storedal.