Gå til sidens hovedinnhold

Flere slagsmål på byen i natt

Artikkelen er over 1 år gammel

Det var langt fra bare god stemning på byen i natt.

(Romerikes Blad)

Bråket begynte allerede litt før halv elleve lørdag kveld.

– To personer er pågrepet etter slagsmål i Lillestrøm. To personer ble formentlig uprovosert slått til av en ungdomsgjeng. Før politiet kom frem var gjengen havnet i slagsmål med en tredje person. Også en politibetjent ble slått i forbindelse med med pågripelse, skriver politiet på Twitter.

Noen av de involverte forøkte å stikke av med tog fra Lillestrøm stasjon. Det klarte de ikke.

– Vi har kontrollert de involverte som forsøkte å komme seg på et tog. Videoovervåkning blir sikret og det er opprettet straffesak, melder politiet.

Les også

For seks år siden kjøpte Benedicte (27) og Kim (32) sitt første hus. Nå har de forvandlet det totalt: – Vi kunne gjort det samme igjen

Klokken 00.13 ble det bråk i Lillestrøm sentrum igjen, og politiet måtte rydde opp som best de kunne:

– Vi har kontroll på flere personer i starten av 20-årene etter en slagsmål. Mye alkohol involvert og sprikende forklaringer gjør det vanskelig å fastslå hva som har skjedd. Partene er sendt hver til sitt og oppfordret til å anmelde saken i ettertid, skriver de på Twitter.

Også på Jessheim måtte politiet rydde opp i natt. Klokken 01:03 ble en mann i starten av 20-årene bortvist fra sentrum etter å ha laget kvalme. Han nektet imidlertid å etterkomme bortvisningspålegget, og havnet dermed i arresten i stedet. Politiet fant en mindre menge narkotika på mannen.

Klokken 01:44 skjedde omtrent det samme en gang til:

– Nok en person innbrakt til arrest fra sentrum etter å ha utagert ovenfor patruljen. Gjort funn av en mindre mengde narkotika. Mannen, i starten av 20-årene, twittrer politiet.

En annen mann, i 30-årene, måtte tas hånd om av politiet i Jessheim sentrum klokken 02.44. Mannen hadde fått i seg en overdose av det politiet antar er GHB og ble kjørt til legevakt for helsehjelp.

Kommentarer til denne saken