(Romerikes Blad)

Jessheimkvinnen debuterte som programleder for «Norges tøffeste» i mars og har ledet deltakerne gjennom tøffe og harde konkurranser ti fredager og søndager på NRK.

I snitt har 800.000 tv-seere fulgt hver episode, mens første episode ble sett av nærmere en million mennesker (977.000).

– Vi er kjempefornøyde med tallene, det er over all forventning. Og at det har gått så bra i NRK TV er ekstra hyggelig, siden det er der det unge publikummet er. Mye av æren for de gode tallene skal deltakerne ha, som er så fine folk. Og ikke minst Jørgine Massa Vasstrand som er ekte og nådeløs i rollen som programleder. Vi har så langt hatt omtrent dobbelt så mange seere i NRK TV enn forventet, forteller Solveig Hareide, prosjektredaktør i NRK

Jørgine Massa Vasstrand (31) deltok selv i andre sesong av «Norges tøffeste» tilbake i 2015. Den gang var hun en av storfavorittene til å stikke av med seieren, men røk ut i fjerde episode.

I slutten av mars fortalte «Funkygine» til RB at det har vært forventninger til at hun skulle gjøre det bra i rollen som programleder. Hadde hun tenkt at hun fikk det til, hadde hun takket nei.

Hun fortalte også om da hun ble spurt om å være programleder for «Norges tøffeste», at det var helt klart drømmejobben.

I programmet har Massa Vasstrand ledet ti unge mennesker som virkelig har fått testet de mentale og fysiske ferdighetene sine. En fisker fra Nord-Norge, Isak Dreyer kunne søndag krones med tittelen «Norges tøffeste».

Jørgine Massa Vasstrand, eller «Funkygine» kom på andre plass i «Skal vi danse» i 2019 og er kjent som fitness-influencer med over 600.000 følgere på Instagram. I tillegg til egen tv-serie «Funkyfam» har hun også vært å se i «Sløsesjokket» på NRK denne vinteren med programleder Christian Strand.