(Romerikes Blad)

Klokka 00.30 natt til lørdag måtte politiet ta hånd om en mann i 40-årene i Storgata i Jessheim sentrum.

– Han var kranglete og overstadig berusa. Mannen etterkom ikke pålegget om å forlate sentrum og ble dermed tatt med inn i arresten, sier operasjonsleder Karianne Knudsen i Øst politidistrikt.

Samme utfall ble det for en mann i 30-årene fra Strømmen. Han ble tidligere på kvelden bortvist fra Lillestrøm sentrum, men kom tilbake.

– Han hadde kommet med trusler mot en vekter og fått pålegg om å forlate sentrum til morgenkvisten lørdag. Det etterkom han ikke og ble derfor satt i arresten, sier Knudsen.

Like før klokka 02.00 ble politiet tilkalt av en vekter på et utestedet i Jessheim sentrum. Han hevdet å ha blitt slått av en gjest i begynnelsen av 20-årene.

– Vekteren hadde mulig knekt nesa og dro til legevakta for sjekk. Vi har sikret video og opprettet sak på forholdet, sier operasjonsleder Knudsen.

Ytterligere to personer ble bortvist fra Jessheim sentrum i løpet av natten. En mann i 20-årene skal ha forhindret en offentlig tjenesteperson i arbeid, mens en annen mann i 20-årene var utagerende og kranglete.

I løpet av natten ble også en person anmeldt etter funn av narkotika og brukerutstyr utenfor en bil i Industriveien i Lørenskog.

– Inne i bilen fant vi kokain og hasj. En mann i 20-årenen ble anmeldt, sier operasjonsleder Knudsen.