Gå til sidens hovedinnhold

Travel natt for politiet: – Lå rett ut midt i veien og sov

Det er ingen tvil om at utelivet på Romerike er tilbake igjen. Natt til lørdag ble totalt rundt ti personer bortvist fra Lillestrøm og Jessheim.

(Romerikes Blad)

En halvtimes tid etter midnatt ble politiet blant annet tilkalt til et utested i Lillestrøm, etter at en vekter hadde blitt slått til av en gjest.

– Som følge av dette ble en mann fra Oslo i slutten av tenårene anmeldt og tatt med inn til oss. Han oppførte seg særdeles dårlig, og hadde også med seg en kranglete venn, som ble bortvist, forklarer operasjonsleder Jo Rennemo Jellum i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

De to mennene var langt ifra de eneste som ble bortvist fra Romerikes to byer natt til lørdag.

– Vi måtte blant annet bortvise to menn i 20-årene fra Jessheim, hvor den ene også blir anmeldt for ordensforstyrrelse. Årsaken er at han var ufin og kranglete, påpeker Jellum.

– Tok tid før han våknet

Ved totiden kom en patrulje i Lillestrøm over en svensk mann som tydelig hadde fått for mye å drikke.

– Han lå rett ut og sov midt i veien, og det tok litt tid før vi klarte å vekke ham. Sannsynligvis var han bare overstadig beruset. Han hadde ingen ID på seg, og det var helt umulig å få noe ut av ham fordi han var så full. Det endte med at han ble hentet av en ambulanse, forklarer operasjonslederen.

Før dette hadde politiet også bortvist en mann i 50-årene fra Lillestrøm, etter å ha tatt han for å urinere på offentlig sted – nærmere bestemt rett utenfor en av restaurantene i Storgata. Mannen ble anmeldt for dette.

Les også

Ellevill biljakt endte på kirkegård – meide ned flere gravstøtter

– Klarte ikke å stå engang

I løpet av kvelden ble politiet også tilkalt til bensinstasjonen Shell på Kløfta, hvor det hadde dukket opp en svært full mann.

– Han var ikke i stand til å stå på beina engang, så hvordan han kom seg dit, er uvisst. Vi endte opp med å kjøre han hjem, ettersom det var noen som kunne ta seg av han der, forklarer Jellum.

Deretter gikk turen videre til en privatadresse i Eidsvoll, hvor det var en mann i 50-årene som nektet å dra etter at en fest var avsluttet.

– Det endte opp med at vi måtte komme og bortvise han fra stedet. Ut over det, ble det ikke gjort noe mer med dette fra politiets side.

Les også

Brøt seg inn på togstasjonen: – Mente det var kaldt ute

Kommentarer til denne saken