(Romerikes Blad)

Politiet melder om en rimelig rolig natt på Romerike. Arbeidsledige har de imidlertid ikke vært. I tillegg til de nærmest vanlige meldingen om noe russestøy her og der, er dette blant de loggførte hendelsene:

Kl. 00.45: Jessheim: Mann i urinerte i drosjekø. Ble bortvist på sentrum og sak opprettes.

Kl. 01.08: Jessheim: Mann i 60-årene fra Ullensaker, ble bortvist av patruljen fra Jessheim sentrum grunnet beruselse og kranglete adferd.

Kl. 01.20: Jessheim: To ungdommer på moped ble stanset. Passasjer hadde kun sykkelhjelm. Ilagt forelegg og foreldre ble kontaktet.

Kl. 02.30: Dal: Nabo melder om høy musikk og bråk på adresse som har hatt flere klager tidligere. Politiet dro til stedet og roet det hele ned.

Kl. 03.05: Jessheim: Kontroll av kjøretøy med skadet front. Mistanke om at fører var ruspåvirket og han ble tatt med til legevakt for prøvetaking. Førerkort beslaglagt og sak opprettet.

Kl. 03.15: Lillestrøm: Mann i 20-årene urinerte på gaten utenfor utestedet Fuser. Anmeldt og bortvist.

Kl. 04.30: Hagan: Melding om tyveri av el-sparkesykkel fra gårdsplass. Eier nådde igjen tyven og etter noe uoverensstemmelser fikk eier fikk til slutt sparkesykkelen tilbake. Politiet var på stedet men det gjør trolig ikke noe mer med saken med mindre den blir anmeldt.